Joulukalenterikampanjan säännöt

VAROVAN JOULUKALENTERI 2020 – SÄÄNNÖT

1. Kampanjan järjestäjä

Varova Oy, Hermannin rantatie 6-8,  Helsinki (alempana ”Järjestäjä”)

2. Kampanjakuvaus – Joulukalenteri

Kampanja on jouluaiheinen, leikkimielinen kampanja, jonka tarkoituksena on tuoda hyvä mieltä ja jouluisia terveisiä Järjestäjän asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja www-sivuilla vierailijoille.

3. Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt

4. Kampanja-aika

Kampanja on voimassa 1.12-24.12.2020 välisellä ajalla.

5. Kampanjaan osallistuminen

Kampanjaan voi osallistua www-sivujemme kautta valittuina päivämäärinä. Järjestäjällä on oikeus rajoittaa osallistujien määrää poistamalla mahdollisuus rekisteröintiin kesken kampanjan.

6. Palkintojen arvonta

Järjestäjän oikeaksi tulkitseman vastausvaihtoehdon valinneet ja yhteystietonsa samalla antaneet osallistuvat arvontaan. Palkinnon arvontaan osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista, mutta Järjestäjän täytyy saada osallistujan sähköpostiosoite voidakseen ilmoittaa tuloksista ja mahdollisesta voitosta

7. Palkinto

Arvontapalkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Verot

Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista mahdollisesti aiheutuvan veron.

9. Rekisteriseloste

Varovalle kilpailuun osallistumista varten annettu nimi ja sähköpostiosoite tallentuvat kampanjanrekisteriin mahdollisen palkinnon voittajien kontaktointia varten 30.1.2021 asti, minkä jälkeen tiedot poistuvat.

Kampanjasta voidaan lähettää sitä ennen ja sen kuluessa osallistumiskutsu Varovan asiakasrekisterissä jo ennestään oleville kontakteille.