05.12.2018

Joulun ja vuodenvaihteen kuljetusaikataulut

Joulun lähestyessä pyydämme huomiomaan poikkeukset tuonti- ja vientiliikenteen kuljetusaikatauluissa ja kotimaan toimituksissa.

Tuontikuljetukset

Joulua edeltävällä viikolla (viikko 51) tuontilähdöt Euroopasta lastataan normaalisti, ja lähetykset saapuvat Suomeen joulunpyhien aikana. Joulun jälkeisellä viikolla on arkipäiviä vain kaksi, 27.-28.12. Lastien purkauksessa ja kotimaan toimituksissa voi esiintyä viiveitä aina tammikuun ensimmäiselle viikolle asti.

Pyydämme tuontiliikenteen asiakkaitamme ilmoittamaan ajoissa poikkeavista aukioloajoista Varovan yhteyshenkilöille. Erityisesti on hyvä ottaa yhteyttä, jos lähetykset sisältävät kylmänarkoja tuotteita, sillä kontteja ja perävaunuja ei pureta pyhäpäivänä.

Vientikuljetukset

Vientikuljetukset lastataan normaalisti viikolla 50, mutta joulua edeltävällä viikolla ja joulun välipäivinä (viikot 51 ja 52) vientilähtöjä on rajoitetusti. Tammikuun ensimmäisellä viikolla vientikuljetukset lastataan normaalien aikataulujen mukaan lukuun ottamatta uudenvuodenpäivää, tiistai 1.1.2019.

Liikenteen yhteyshenkilömme antavat tarkempia tietoja maakohtaisista lastausaikatauluista ja kuljetusajoista.

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme mukavaa joulun odotusta!