08.02.2021

Kiinalainen uusivuosi vaihtuu!

Vuonna 2021 kiinalainen uusi vuosi osuu perjantaihin helmikuun 12. päivään, jolloin alkaa härän vuosi. Juhlallisuudet alkavat yleisesti jo uudenvuodenaattona torstaina.

Teollisuustuotanto ja laivaukset Kiinan satamista pysähtyvät noin 2-3 viikoksi lähtöpaikasta riippuen. Meri- tai rautatiekuljetusten lähetyksiä ei enää vastaanoteta laivattavaksi ennen kiinalaista uutta vuotta. Vaihtoehtoja kiireellisimmille toimituksille heti kiinalaisen uuden vuoden jälkeen voi tiedustella Varovan lentorahdista.

Hyvästit Rotan vuodelle

Koronapandemia ja siitä aiheutuneet toistuvat poikkeusolosuhteet Kiinan logistiikassa ovat valitettavasti varjostaneet kuluvaa rotan vuotta. Varovalla teemme kaiken voitavamme, että saamme asiakkaidemme Kiinasta tulevat toimitukset perille mahdollisimman sujuvasti.

Aloita lähtölaskenta Härän vuoteen!

Tämä viikon ajan avautuu Kiinalaisen uudenvuoden kalenterissamme joka päivä uusi ovi, jonka takaa löytyy Kiinaan ja kiinalaiseen uuteen vuoteen liittyviä tiedonjyviä, kysymyksiä tai pelejä. Lopuksi kampanjaan rekisteröityneille on luvassa onnenpeli, jossa voi voittaa palkintoja.

Tervetuloa mukaan seuraamaan!