03.04.2020

Koronavirusepidemian vaikutukset rahteihin – tilanne 3.4.2020

Viime viikkoina on koko maailma ja sen myötä kansainväliset kuljetukset ajautuneet poikkeustilanteeseen koronavirusepidemian vuoksi. Yhteiskunnan toimivuuden vuoksi rajojen väliset kuljetukset on kuitenkin pyritty suurimmaksi osaksi turvaamaan viranomaisten taholta niin Euroopassa kuin sen ulkopuolellakin.

Varovalla teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin näinä haastavina aikoina. Jos lähetykselle on tarkkaan määritetyt aikataulu- ja toimitusvaatimukset, pyydämme ottamaan yhteyttä Varovaan niin selvitämme, onko mahdollista tarjota palvelua erikoisjärjestelyin.

Vaikka rahtia saadaan kuljetettua tämänhetkisessä tilanteessa lähes kaikkialle, esiintyy kuljetusajoissa väistämättä poikkeuksia normaaleihin aikatauluihin. Myös paikalliset rajoitukset, rajatarkastukset ja liikeyritysten sulkeminen aiheuttavat kuljetusten hidastumista.

Tähän hetkeen mennessä suurempia muutoksia aiemmin tiedottamaamme ei ole ilmennyt. Paikallisia ja liikennealuekohtaisia poikkeuksia kuitenkin esiintyy todennäköisesti enemmän tai vähemmän tulevienkin viikkojen aikana, ja tiedotamme asiasta lisää kun tilanteet muuttuvat.

Toivotamme kaikille rauhallista viikonloppua!

Aiemmin tiedotettua koronavirustilanteesta:

Tiedote 31.3.2020
Tiedote 26.3.2020