20.05.2014

Logistiikan asiantuntijatapaamiset Varovassa

Olemme järjestäneet logistiikan- ja huolinnan asiantuntijatapaamisia tiloissamme jo useamman vuoden ajan. Tapahtumissa olemme tavanneet merkittävän määrän asiakasyrityksiämme ja laajentaneet näin ymmärrystämme päivittäisistä, asiakkaillemme tärkeistä asioista.

Päätavoitteena tapahtumissa on ollut kuunnella asiakasta, tavata päivittäisen työhön osallistuvia ihmisiä puolin ja toisin, tutustuttaa asiakkaat asiantuntijoihimme ja jakaa alan osaamista pitkän toimintamme aikana meille syntyneen kokemuksen pohjalta.

Tänä vuonna tapahtumissa oli eri teemoja:
Lento- ja merikuljetukset – asiantuntijoina Merja-Riitta Klingberg ja Jari Merilahti
Vientikuljetukset Venäjälle – asiantuntijana Niina Ilveskivi-Tuomala
Euroopan kuljetukset – asiantuntijana Petri Rouhiainen

Kaikissa teemoissa oli kantavana perusteena tiedon vaivaton ja oikea-aikainen saatavuus. Mietimme yhdessä, miten tätä tietoa hallitaan, miten säästämme aikaanne hiomalla päivittäisiä rutiineja ja miten löytäisimme entistä älykkäämpiä ja kustannustehokkaampia ratkaisuja kulujen ja ajan säästämiseksi.

On hienoa olla osaltamme auttamassa kansainvälisen kaupankäyntiin liittyvissä päivittäisissä haasteissa upeiden, omasta yrityksestään ja toiminnastaan kiinnostuneiden asiakasyrityksiemme kanssa. Saimme tämän kevään tapahtumista taas arvokasta palautetta ja herätteitä, miten voimme palvella juuri teidän yritystänne parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos et tänä keväänä päässyt mukaan, mutta olisit kiinnostunut tapaamaan meitä samoissa merkeissä, niin kerro asiasta yhteyshenkilöllesi Varovassa tai lähetä sähköpostia: myynti(at)varova.fi.

Erikoisteemoista saat asiantuntijoilta lisätietoa etunimi.sukunimi (at) varova.fi