Kuljetukset Espanja-Suomi-Espanja

Säännölliset rahtiyhteydet joka viikko

Pyydä tarjous!

Espanjan rahdit

Varova tarjoaa maahantuojille ja vientiyrityksille säännölliset yhteydet Espanjan ja Suomen välillä. Kuljetamme lavat, osakuormat ja täydet kuormat maantiekuljetuksina. Kiireisille toimituksille voimme järjestää pikakuljetuksen lentorahtina.

Miten rahti kulkee?

Kuljetuksenne hoituvat ovat ovelta ovelle Espanjan ja Suomen välillä. Lähdöt ovat joka viikko sekä vienti- että tuontikuljetuksille. Kokonaiskuljetusaika on tyypillisesti reilu viikko riippuen noutopäivästä ja lähtö- ja määräpaikan sijainnista.

Optimoidut rahtireitit Suomeen

Varova voi järjestää rahtikuljetukset koko Espanjan alueella. Vilkkaimmat rahtiterminaalit sijaitsevat Keski-Euroopaan johtavien valtaväylien varrella. Suurimmat terminaalimme ovat Irun, Barcelona ja Madrid, joista on lähdöt joka viikko.

Maatiedot

Maakoodi: ES

Aika suhteessa Suomeen: -1 tunti

Puhelimen suuntanumero: +34

Rahayksikkö: euro (EUR)

Tulliliittymät

Euroopan unioni (EU) Suomen kanssa kauppaa käytäessä tavaraliikenne on vapaassa liikkeessä ilman tullimaksuja.

Rajoitukset

Yhteisötavarat (EU) voivat liikkua pääsääntöisesti ilman rajoituksia jäsenmaasta toiseen. Jos kyseessä ovat vaaralliset aineet, tulee säännöt ja mahdollisuus kuljettaa tarkistaa etukäteen.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.