Kotimaan rahtipalvelu

Siirry tästä

Kotimaan rahtipalvelu

Kotimaan rahtipalvelumme on uudistumassa! Jatkossa on entistä helpompi varata kotimaan kuljetukset Suomessa MyVarova palvelun kautta. Kerromme pian lisää. Jos yrityksellänne on käyttäjätunnukset nykyiseen palveluun, siihen pääse alla olevan linkin kautta:

Kotimaan rahtipalvelu

Tilaa kotimaan rahdit verkosta

Verkkopalvelustamme voi tilata rahdit kotimaan kuljetuksille, jotka eivät ole osa kansainvälistä tuonti- tai vientikuljetusta. Varovan logistiikkakeskuksen tai Helsinki-Vantaan lentokentän kautta kulkeville lähetyksille hinnoittelu tapahtuu ulkomaanrahdin yhteydessä – pyydä hinta silloin myynti@varova.fi

Kotimaan rahtipalvelu rekisteröityneille käyttäjille

Kotimaan rahtipalvelun kautta tilatuissa kuljetuksissa lähetysten noudot ja toimitukset tapahtuvat arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Klo.13.00 mennessä tehdyt kuljetustilaukset noudetaan samana päivänä. Mikäli kuljetustoimeksiannossa ilmenee muutoksia, kysyttävää tai huomautettavaa, olettehan yhteydessä suoraan rahtikirjassa mainitun kuljetusliikkeen asiakaspalveluun. Palvelu soveltuu kolleille, joiden mitat ovat enintään 2,4 x 2,4 x 2,4.

Tarjouspyyntö kuljetukselle Suomessa

Koko Suomen kattavia kotimaan kuljetuksia voit tiedustella osoittesta: kotimaa@varova.fi