14.11.2019

Rautatiekuljetusten verkosto laajenee Kaukoidässä

Junarahti nyt myös Koreasta, Taiwanista ja Japanista

Varova on jo muutaman vuoden ajan tarjonnut junarahtia Suomen ja Kiinan välillä tuonti- ja vientikuljetuksille. Junalla kulkee sekä kappaletavaraa että täysiä kontteja. Suora junayhteys Hefeistä Helsinkiin on osoittautunut aikataulullisesti hyvin toimivaksi palveluksi. Varovan kautta onnistuvat myös lähetykset, jotka kulkevat suoraan Kiinasta Eurooppaan tai Euroopasta Kiinaan kulkematta Suomen kautta (niin kutsutut globaalit tai cross-trade -lähetykset)

Uutena palveluna voimme nyt tarjota täysien konttien rahtia myös Koreasta, Japanista ja Taiwanista Raumalle (täydet kontit, FCL). Kuljetusaika puolittuu verrattuna merirahtiin. Junarahti on kustannuksien osalta oiva vaihtoehto myös lentorahdille, kun kyseessä on kiireellinen suurikokoinen tuontilähetys. Jatkokuljetukset Raumalta järjestyvät kätevästi ympäri Suomen.

Arvioidut kuljetusajat:

Busan – Rauma 18 – 20 vrk (merirahti 43 – 48 vrk)
Kaohsiung – Rauma 25 – 27 vrk (merirahti 40 – 45 vrk)
Yokohama – Rauma 22 – 24 vrk (merirahti 50 – 55 vrk)
Xingang – Rauma 25 – 27 vrk (merirahti 45 – 50 vrk)

Tiettyjen vaarallisten aineiden kuljetus nyt mahdollista

Näiden esimerkkireititysten lisäksi on rahtia mahdollista järjestää myös muista kyseisten maiden kohteista. Uudella rautatiereitillä voidaan kuljettaa myös joitain vaarallisiksi luokiteltuja aineita sisältäviä tuotteita. Tätä reititystä voidaan käytää tarvittaessa myös esimerkiksi akkujen tuontiin Shanghaista ja Ningbosta.

Kysy rohkeasti lisätietoja Varovan myynnistä!

myynti@varova.fi
Puh. 09 773 96 300