09.02.2016

Tehokkuutta toimitusketjuun Varovan lisäarvopalveluilla

Varovan lisäarvopalvelut

Helpottaaksemme asiakasyritystemme arkea tarjoamme kuljetusten ja huolinnan lisäksi monia työkaluja toimitusketjun hallintaan. Lisäarvopalveluilla voidaan tehostaa prosesseja, nopeuttaa toimitusaikoja, parantaa tiedonkulkua ja helpottaa päivittäisiä ulkomaankaupan rutiineja.

Lisäarvopalveluihin kuuluvat muun muassa tuontihuolinnan ennakkotoimet ja asiakirjapalvelut, jotka nopeuttavat maahantuontiprosessia. Tavarankäsittelyssä Varova voi hoitaa lajittelun ja jakelun asiakkaan puolesta tämän toiveiden mukaan sekä Suomessa että ulkomailla. Lisäksi tarjoamme myös tilaus- ja toimitusvalvontaa, pikatoimituksia, pakkauspalvelua ja -suunnittelua, räätälöityjä e-palveluja ja välitämme tavarankuljetusvakuutuksia.

Lue lisää lisäarvopalveluistamme

Lisäarvopalveluilla saadaan aikaan kustannussäästöjä ja luodaan joustavuutta liiketoimintaan, mikä lisää myös loppuasiakkaan tyytyväisyyttä. Asiantuntijamme auttavat mielellään valitsemaan juuri teidän yrityksenne toimitusketjulle lisäarvoa tuottavat ja tehostavat toimenpiteet. Myynnin yhteyshenkilönne antavat lisätietoja.