24.03.2017

Toimitusketju sujuvaksi Varovan avulla

Toimitusketju sujuvaksi Varovan avulla

Sujuva ja luotettava toimitusketju on tärkeää vienti-ja tuontiyritysten menestymiselle. Varova voi auttaa yritystänne tehostamaan ulkomaankaupan toimitusketjua useassa eri vaiheessa.

Hankinta- ja toimitusketjun prosesseja voidaan tehostaa, tuotteiden oikea-aikaista toimitusta varmentaa sekä toimitusketjun läpinäkyvyyttä ja tiedonkulkua tuotannon ja kuljetusketjun eri vaiheissa parantaa.

Tavarankäsittely

Erilaisilla tavarankäsittelyn toimenpiteillä voidaan tehostaa toimitusketjua, nopeuttaa kuljetusaikaa ja saada maahantuojalle tai viejälle aikaan kustannussäästöjä. Sen sijaan, että lähetyksen saapumisen jälkeen vastaanottajan varastolla tehdään pitkiä työpäiviä kovassa kiireessä, voi Varova tuoda helpotusta prosesseihin. Tavaroita voidaan lajitella, pakata ja merkitä jo lähtöpäässä tai Varovan logistiikkakeskuksessa suoraan esimerkiksi myymäläkohtaisesti, tuotekohtaisesti ja toimitettavaksi suoraan loppuasiakkaille.

Tilaus- ja toimitusvalvonta

Tilaus- ja toimitusvalvonnan ratkaisumme mahdollistavat sen, että tieto kulkee viiveettä, ja pysyt ajan tasalla lähetysten ja tuotteiden valmistumis- ja toimitusaikatauluista jopa tuotenimiketasolla. Esimerkiksi Kaukoidän tuontilähetyksissä valvonnalla voidaan varmistaa, että tuotannossa valmistumisaikataulusta myöhässä olevat kampanjatuotteet eritellään toimitettavaksi lentorahtina ja loput tilauksesta laitetaan tulemaan merikuljetuksena tai rautateitse. Voimme toteuttaa tilaus- ja toimitusvalvontaa joko Varovan omassa järjestelmässä tai integroituna asiakkaan omaan toiminnanohjausjärjestelmään.

Pakkausoptimointi

Hyödynnäthän rahtitilan optimaalisesti? Oikeanlaisella pakkaamisella minimoidaan tyhjän tilan kuljetus ja säästetään näin rahtikustannuksissa. Asiantuntijamme neuvovat myös, miten ja millaisiin lähetyspakkauksiin tavarat pitäisi pakata, jotta ne kestävät normaalin kuljetuksen aikana lähetykseen kohdistuvan rasituksen huomioiden lähetyksen koon, kuljetusmuodon ja tavaran erityispiirteet.

Toimitusketjuratkaisuihimme kuuluvat myös

  • Pikatoimitukset sekä erikoisnoudot ja -toimitukset
  • Pakkaussuunnittelu
  • Varastointipalvelut
  • Riskienhallinta ja tavaravakuutukset
  • Asiakirjapalvelut

Löydä helpotusta omaan liiketoimintaasi ja lue lisää Varovan toimitusketjuratkaisuista tästä.

Kysy lisää! Asiantuntijamme ottaa yhteyttä. Suunnitellaan teidän yrityksenne tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus.