04.01.2016

Uusi yhteistyökumppani Italiassa

Vahvistaaksemme kuljetuspalvelujamme Italian ja Suomen välillä olemme aloittaneet 1.1.2016 yhteistyön Italsempionen kanssa.

Uuden edustajayhteistyön myötä tarjoamme asiakkaillemme entistä tiheämmät kuljetusyhteydet kappaletavaralle. Lastaamme kappaletavaralähetykset viikoittain neljästä terminaalista: Arluno (Milano), Modena, Padova ja Prato. Kappaletavaralähetyksille ja osakuormille on lähdöt Suomeen 1-2 kertaa viikossa, täysille kuormille päivittäin. Myös vientilastaukset Suomesta Italiaan viikoittain.

Italsempione S.p.A. on italialainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1955. Sillä on kattava nouto- ja toimitusverkosto Italiassa ja se on erikoistunut kansainvälisiin kappaletavarakuljetuksiin. Italsempione on myös System Alliance Europe kuljetusverkoston jäsen sekä AEOF-sertifioitu yritys kuten Varovakin. Joustavat asiakaslähtöiset ratkaisut ovat molempien yritysten toiminnan peruspilareita.

Lisätietoja uudesta yhteiskumppanistamme saatte Varovan myynnin yhteyshenkilöltänne. Italsempionen tarkemmat yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme Edustajat valikosta.