25.06.2014

Uusi yhteistyökumppani Pohjois-Saksan alueella

Varova ja Hellmann Worldwide Logistics ovat sopineet yhteistyöstä Pohjois-Saksan maantiekuljetuksissa.

Tarjoamme asiakkaillemme nykyistä paremman terminaaliverkon ja tiheämmät kuljetusyhteydet kappaletavaralle 1.7.2014 alkaen. Asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavat yhteydet Hellmannin Hampurin, Bremenin, Hannoverin ja Osnabrückin terminaaleista. Samalla edustajaverkkomme yhtenäistyy: Hellmann on System Alliance Europe -verkoston perustajajäsen. Varova on kuulunut verkostoon vuodesta 2006. SAE on yksityisten, kappaletavaraan erikoistuneitten kuljetuspalveluritysten välinen yhteistoimintaverkosto: System Alliance Europe .

Hellmann Worldwide Logistics on saksalainen perheyritys, joka on perustettu 1871. Se on edustettuna 157 maassa ja sen verkostossa työskentelee n. 19.300 työntekijää. Hellmann on perinteinen Pohjoismaitten kuljetuksiin erikoistunut palveluntarjoaja. Vaikka se on Varovaa paljon suurempi toimija, ovat arvomme ja tapamme toimia hyvin yhtenevät. Luotettavuus, korkea laatu ja henkilökohtainen palvelu ovat molempien yritysten toiminnan kulmakiviä.

”Varova ja Hellmann ovat löytäneet toisensa uudelleen kuuden vuoden tauon jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa”, toteaa Varovan toimitusjohtaja Pekka Laitinen.

Lisätietoja aluejaoista ja uudesta yhteistyökumppanistamme saatte Varovan myynnin yhteyshenkilöltänne tai verkkosivuiltamme.