Välitämme

Nautin kesästä työn parissa. Puhelin on rauhoittunut ja on aikaa keskittyä kirjoittamaan vaikka blogia. On hyvä hetki pysähtyä, katsoa mitä talven ja kevään aikana on saatu aikaan, ja suunnitella tulevaa syksyä ja ensi vuotta. Kerronpa niistä seuraavaksi.

Laatuun olemme panostaneet edellisvuosiin nähden parin henkilövuoden verran enemmän tekemällä mm. paljon enemmän sisäisiä laatuauditointeja. Digitalisaation edetessä olemme vähentäneet rutkasti manuaalisen työn määrää ja automatisoineet lähetystietojen syöttämistä, laskutusta, ostolaskujen tarkastusta ja tiliöintiä. Uusia palvelukonsepteja on kehitetty, opittu paljon uutta ja koetettu entistä enemmän ymmärtää asiakkaiden strategioita. Ehkä on vähän innostuttukin kun on uusi hieno strategiakin. No näitä kai kaikki muutkin harrastavat ja kehuvat kovasti tekevänsä.

Loppujen lopuksi kaikki lähtee meistä ihmisistä ja joka päivä siitä millä mielellä työmme aloitamme/työhön tulemme ja sieltä lähdemme. Mittaamme sitä joka päivä. Varovan omistajastrategiassa on jo kolmannessa sukupolvessa vahva näkemys siitä, että kun henkilökunnasta pidetään huolta ja välitetään niin sillä luodaan edellytykset sille että henkilökunta voi pitää huolta ja välittää asiakkaistamme ja heidän meille antamista tehtävistään. Joustavasti ja vastuullisesti. Tämä on myös luottamusbisnestä. Työnantajaan, yhteistyökumppaneihin ja itseensä pitää voida luottaa, jotta on edellytykset ansaita asiakkaiden luottamuksen. Sen jälkeen voi onnistua tuottamaan ilahduttavan palvelukokemuksen, joka on visiomme.

Väitän, että Välitämme. Myös kuljetuksia.

Pekka Laitinen
toimitusjohtaja, perheyrittäjä
Varova Oy

06.07.2017

Pekka Laitinen

toimitusjohtaja, perheyrittäjä
Varova Oy