24.09.2013

Varovan uusi edustaja Ranskassa

Aloitamme yhteistyön ranskalaisen Heppner Groupin kanssa. Sopimukseemme kuuluvat kaikki maantiekuljetukset Ranskan ja Suomen välillä ja lähetykset reititetään uuden edustajan kautta 1.10.2013 alkaen.
 
Heppner Group on perustettu vuonna 1925 ja sen palveluksessa on yli 3000 työntekijää. Yli seitsemälläkymmenellä toimipisteellään yritys on Ranskan merkittävimpiä kuljetusyrityksiä. Suorat, vähintään viikoittaiset yhteydet Suomeen liikennöidään seuraavista terminaaleista: Pariisi, Le Mans, Bordeaux, Lyon ja Strasbourg. Lokakuun ensimmäisestä päivästä alkaen löytyvät terminaalien palvelualueet postialueittain verkkosivuiltamme.
 
Sekä Varova että Heppner Group ovat System Alliance Europen huolinta- ja logistiikkaverkoston jäseniä, mikä tuo etuja, mm. yhteisesti valvotun laatujärjestelmän ja yhtenäiset tiedonsiirtomahdollisuudet. Pohjoismaisen yhteistyöverkostomme Nordic Chainin muut jäsenet Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa aloittavat yhteistyön Heppner Groupin kanssa samanaikaisesti Varovan kanssa.
 
Varovalla on pitkäaikainen kokemus Ranskan liikenteestä, ja olemme erikoistuneet mm. juomien ja tekstiilien kuljettamiseen. Uuden edustajamme myötä pystymme tarjoamaan entistä tehokkaamman ratkaisun kappaletavaraliikenteeseen sekä viennissä että tuonnissa.
 
Lisätietoja antavat myynnin ja liikenteen yhteyshenkilönne Varovalla.