01.09.2017

Yli 10 tonnin lähetys lentorahtina – onnistuu!

Lentorahti on nopein kuljetusmuoto. Suurilla rahtikuljetuskoneilla saadaan toimitettua erittäin ripeästi myös suurikokoisia lähetyksiä ympäri maailmaa. Useita tonneja painavan kollin kuljetus ei ole mikään ongelma, jos lähetys on asianmukaisesti lastattavissa kuljetusta varten, ja soveltuu muuten kuljetettavaksi lentokoneella.

Torniolainen Tormets Oy on vuonna 1969 perustettu teollisuuden huoltopalveluiden teräksenvahva ammattilainen, jonka asiakkaita ovat metalli-, paperi- ja kaivosteollisuus. He tarvitsivat kuljetuksen suurikokoiselle taittorummulle Pohjois-Amerikasta ja ottivat yhteyttä Varovaan.

Lähetys saapui Suomeen rahtikoneella elokuisena keskiviikkona aikaisin aamulla. Varova oli etukäteen varannut yli 5 metriä pitkää ja 10000 kiloa painavaa kollia varten erikoisnosturin, jolla se saatiin nostettua kuljetukseen sopivan lavetin päälle. Tavaran käsittely ja tuontitullaus saatiin hoidettua reilussa neljässä tunnissa, ja rumpu jatkoi matkaa kohti pohjoista jo samana iltapäivänä saapuen Tornioon seuraavana aamuna kello 09.00.

Kiitämme Tormets Oy:tä, että saimme tämän mielenkiintoisen projektikuljetuksen hoidettavaksemme!