Kuljetukset Hollanti-Suomi-Hollanti

Tehokas rahtiratkaisu Alankomaiden rahteihin

Pyydä tarjous!

Hollannin kuljetukset jo yli 30 vuoden ajan

Varovalta saatte täyden palvelun yrityksenne kuljetustarpeisiin Alankomaiden ja Suomen välillä. Kuljetamme lavat, osakuormat ja täydet kuormat. Hollannin ja Suomen välillä liikkuu paljon rahtia, ja  meillä on säännölliset ja toimivat yhteydet tällä suositulla reitillä.

Kuljetukset Alankomaista

Miten rahti kulkee?

Kuljetuksenne hoituvat ovat ovelta ovelle Hollannin ja Suomen välillä. Lähdöt ovat joka viikko sekä vienti- että tuontikuljetuksille. Kokonaiskuljetusaika on tyypillisesti vajaa viikko riippuen noutopäivästä. Suurin osa rahdista kulkee maantiekuljetuksena puoliperävaunuilla, jotka ylittävät Itämeren lauttakuljetuksella.

Terminaali Hollannin rahtiliikenteen keskuksessa

Varova voi järjestää rahtikuljetukset koko Alankomaiden alueella. Edustajamme Mainfreightin terminaali sijaitsee s’Heerenbergissä, joka on koko maan rahtiliikenteen suurimpia keskittymä. Noudut ja toimitukset sujuvat nopeasti kaikista kaupungeista ja teollisuuslaitoksista.

Maatiedot

Maakoodi: NL

Aika suhteessa Suomeen: -1 tunti

Puhelimen suuntanumero: +31

Rahayksikkö: euro (EUR)

Tulliliittymät

Euroopan unioni (EU) Suomen kanssa kauppaa käytäessä tavaraliikenne on vapaassa liikkeessä ilman tullimaksuja.

Rajoitukset

Yhteisötavarat (EU) voivat liikkua pääsääntöisesti ilman rajoituksia jäsenmaasta toiseen. Jos kyseessä ovat vaaralliset aineet, tulee säännöt ja mahdollisuus kuljettaa tarkistaa etukäteen.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.