Maantiekuljetukset

Voisiko Varova olla avuksi Eurooopan rahtikuljetuksissanne?

Ota selvää!

Rahdit koko Euroopan alueella

Maantierahdin verkostossamme on yli 70 sijainniltaan keskeistä terminaalia, joiden kautta kuljetukset onnistuvat koko Euroopan alueella. Kuljetamme sekä kappaletavaraa, osakuormia että täysiä kuormia.

Sujuvasti ovelta ovelle

Manner-Euroopan ja Suomen välisessä liikenteessä kuljetukseen sisältyy aina lauttamatka Itämeren yli, ja tyypilliset kuljetusajat Euroopan rahdeissa vaihtelevat muutamasta päivästä reiluun viikkoon. Lähtöjä on joka viikko sekä vienti- että tuontikuljetuksille.

Kalustona käytetään pääosin puoliperävaunuja, Euro-trailereita. Voimme tarvittaessa järjestää myös erikoiskalustoa sitä vaativille toimituksille.

Kappaletavara, osakuormat ja täydet kuormat

Kappaletavarakuljetukset ovat kuormalavoja tai irtokolleja, jotka kuljetetaan terminaalien kautta. Suuremmat toimituserät, osakuormat ja täydet kuormat toimitetaan suoraan lähettäjältä vastaanottajalle ilman välilastauksia.

Vahva verkosto takaa palvelun laadun

Eurooppalaiset yhteistyökumppanimme ovat omilla alueillaan arvostettuja ja tunnettuja yksityisiä logistiikkayrityksiä, jotka ovat Pohjoismaihin suuntautuvien kuljetusten erityisosaajia. Pitkäaikaisen yhteistyömme myötä Suomen kuljetusten erikoispiirteet ovat tulleet heille tutuiksi.

Varova on jäsenenä System Alliance Europe (SAE) -verkostossa. SAE:n jäsenyrityksillä on yhteiset laatustandardit sekä informaatioteknologia. Lähetykset ja tieto kulkevat verkostossa viiveettä.

Turvallisesti määräyksiä noudattaen

Toimimme Suomessa tiekuljetussopimuslain ja ulkomaan kuljetuksissa kansainvälisen tiekuljetuslain (CMR) määräysten mukaisesti. Toimeksiannot suoritetaan  kansainvälisen maantieliikenteen yleisiä kuljetusehtoja (KMYK2010)soveltaen ja kuljetuksen aikana voimassa olevia Pohjoismaisen Speditööriliitön määräyksiä (PSYM 2015) noudattaen.

Asiakkaamme kertovat

Varova kumppanina Euroopan kuljetuksissa

Muru Wines on viinien maahantuojayritys, joka panostaa tuotteiden korkeaan laatuun. Jaloja juomia kulkee Suomeen Euroopan viintiloilta – ja kauempaankin.

Katso, mitä Murun Mikko Haakana ja Varovan Simon Weckmanin kertovat viinin kuljetuksiin liittyvästä logistiikkayhteistyöstämme.

Lue juttu

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.