Varovasta videoilla

Katso ja kuuntele asiakkaidemme ja varovalaisten tarinoita!

Varova tuo Kaukoidän lähellesi

Tunnetko jo Varovan Kaukoidän kuljetus -ja logistiikkaratkaisut? Tarjoamme säännölliset meri- ja lentokuljetukset Aasian ja Suomen välillä. Lähetyksenne ovat turvallisissa käsissä jo lähtöpäässä, jossa niistä huolehtivat pitkäaikaiset ja luotettavat yhteistyökumppanimme.

Katso video

Suomalaista metsäteknologiaa maailmalle

Kesla

Kesla on metsäteknologian ja materiaalinkäsittelyn osaaja, joka valmistaa ja myy auto- ja teollisuusnostureita, puunkorjuulaitteita ja traktorivarusteita. Keslan tuotannosta kaksi kolmasosaa menee vientiin, 48 eri maahan!

Katso videolta, miten Keslan vaikuttavia koneita lähtee Suomesta maailmalle, ja kuinka Varova on apuna tässä.

Katso video

Varova maahantuojan kumppanina

Muru Wines

Muru Wines on viinien maahantuojayritys, joka panostaa tuotteiden korkeaan laatuun. Jaloja juomia kulkee Suomeen Euroopan viintiloilta – ja kauempaankin.

Murun Mikko Haakana ja Varovan Simon Weckmanin kertovat viinin kuljetuksiin liittyvästä logistiikkayhteistyöstämme

Lue juttu

Varova palvelee suomalaisia vientiyrityksiä

FinnEasyn karjaharjat pyörivät monella mantereella

Joensuulainen FinnEasy suunnittelee ja valmistaa EasySwing-merkkisiä, mekaanisia karjaharjoja tuotantoeläimille. Harjat on suunniteltu naudoille, hevosille ja vuohille, mutta innokkaiden käyttäjien joukosta löytyy vaikkapa kirahvi!

Tuotteita viedään yli 20 maahan. Kun FinnEasy löytää ostajan ulkomailta, Varova tarjoaa parhaan kuljetusvaihtoehdon vientitoimitukselle.

Katso video!

Varovan huolintatiimi esittäytyy

Monipuolista osaamista ja palvelua suurella sydämellä

Varovan asintunteva huolintatiimi hoitaa tuontitullauksen, tullitariffoinnin sekä tilastoinnin sujuvalla ammattitaidolla.

Mutta millaista tätä työtä on tehdä Varovalla? Katso videolta tiimiläisten tarinoita.

Huolinta

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.