Lentorahti

Nopeasti ja joustavasti kaikille mantereille.

Pyydä tarjous!

Milloin valita lentorahti?

Lentorahti on suosittu toimitustapa erityisesti sellaisissa mannerten välisissä kuljetuksissa, joissa on tiukka toimitusaikataulu. Varova järjestää lentorahtitoimituksenne asiantuntevasti sekä viennissä että tuonnissa.

Nopea, luotettava ja turvallinen kuljetusmuoto

Nopeuden ja luotettavuuden lisäksi lentorahdin etuna on turvallisuus. Tarkasti säädellyt lentokenttien ja lentoyhtiöiden tarkastus- ja lupamenettelyt minimoivat kuljetukseen kohdistuvat riskit.

Varovan pitkäaikainen kokemus ja arvostus alan toimijoiden keskuudessa ovat mahdollistaneet parhaiden yhteistyökumppaneiden valinnan. IATA-huolitsijana voimme tarjota rahtia kaikkien määräysten täyttävien lentoyhtiöiden lennoilla. Meillä on yhteistyösopimus mm. Finnairin ja Lufthansan kanssa. Lentorahdin edustajaverkostollamme on toimipaikat yli sadassa eri maassa.

Lähes kaikkea voidaan kuljettaa

Lentorahtipalvelumme soveltuu kaiken kokoisille toimituksille yksittäisestä, muutaman kymmenen kilon kollista aina usean tuhannen kilon lähetyksiin. Tarvittaessa voimme tarjota myös kokonaisen lentokoneen charter-kuljetuksena.

Kuljetamme lentona myös erikoisrahteja, kuten tietyt vaaralliset aineet (DGR), jotka hyväksytään kuljetettavaksi lentokoneissa.

Räätälöidyt ratkaisut ja reitit

Tarvittaessa yksittäinen lähetys voidaan jakaa kuljetettavaksi niin, että kiireellisin osuus kuljetetaan lentokoneella, ja loput toimituksesta kulkevat lentorahtia edullisemmalla vaihtoehdolla, esimerkiksi maanteitse tai laivalla.

Järjestämme myös sellaisia lentokuljetuksia, jotka eivät kulje lainkaan Suomen kautta, esimerkiksi lähetykset Kiinasta suoraan Yhdysvaltoihin.

Turvallisesti määräyksiä noudattaen

Varovan kaikki lentorahtikuljetukset hoidetaan IATA:n ja Pohjoismaisen Speditööriliiton (PSYM 2015) sääntöjen ja määräysten mukaisesti.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.