Intian kuljetukset

Voisimmeko olla avuksi Intian kuljetuksissanne?

Ota selvää!

Intian tuonti ja vienti

Varovan Intian kuljetus- ja huolintapalveluita käyttävät lukuisat maahantuojat ja vientiyritykset. Ota yhteys Varovaan jo Intian toimitusten suunnitteluvaiheessa : [email protected]

Kuljetusmuodot

Lentorahti

Lentorahti on nopein kuljetusmuoto Intian ja Suomen välillä. Suomesta on hyviä rahtiyhteyksiä Intian suurimmille lentokentille sekä suorilla lennoilla että Euroopan ja Lähi-Idän kautta.

Lentorahti

Merikuljetukset

Tarjoamme suorat, viikoittaiset kappaletavarakontit Mumbaista ja Chennaista Helsinkiin. Täydet kontit kulkevat säännöllisesti myös esimerkiksi Mundrasta ja Tuticorinista.

Merikuljetukset

Huolinta

Asiantuntevat, asiakaskohtaisesti nimetyt huolitsijamme hoitavat Intian kuljetusten tuontitullauksen ja kotimaan jakelun asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Myös vientihuolinta!

Huolinta

Tuonti Intiasta Suomeen

Koreassa järjestelyt hoituvat sujuvasti Varovan yhteistyökumppanin City Transportin avulla. Yhteistyömme on jatkunut jo yli 30 vuoden ajan, ja edustajamme tuntee suomalaisten asiakkaiden tarpeet.

Vienti Suomesta Intiaan

Varova tarjoaa vientiyrityksille tavaran kuljetusta sekä meri- että lentorahtina. Tarjoamme kuljetuksia muutaman kartongin lähetyksestä aina mittaviin projektikuljetuksiin asti.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.