Kuljetukset Portugali-Suomi-Portugali

Rahtiyhteydet joka viikko

Pyydä tarjous!

Portugalin rahdit

Tarjoamme maahantuojille ja vientiyrityksille säännölliset yhteydet Portugalin ja Suomen välillä. Kuljetamme lavat, osakuormat ja täydet kuormat maantiekuljetuksina. Kiireisille toimituksille voimme järjestää pikakuljetuksen lentorahtina.

Miten rahti kulkee?

Kuljetukset hoituvat ovat ovelta ovelle Portugalin ja Suomen välillä. Lähdöt ovat joka viikko sekä vienti- että tuontikuljetuksille. Kokonaiskuljetusaika on tyypillisesti reilusta viikosta noin 12 vuorkauteen riippuen noutopäivästä ja lähtö- ja määräpaikan sijainnista.

Tekstiilejä, varaosia, viiniä ja paljon muuta

Portugali on yksi Euroopan tekstiiliteollisuuden johtavia valmistusmaita, ja sieltä tuodaan Suomeen esimerkiksi muotivaatteita, asusteita ja lakanoita. Järjestämme noudot myös suoraan portugalilaisilta viintiloilta ravintoloille ja muille viinejä maahan tuoville yrityksille.

Varova voi järjestää rahtikuljetukset kaikkialta Portugalista. Terminaalimme sijaitsee Ermesindessä, lähellä Porton kaupunkia. Alue on Portugalin teollisuuden ja tukkukaupan keskus.

Myös suomalaiset vientiyritykset hyötyvät luotettavista ja säännöllisistä rahtipalveluistamme.

 

Maatiedot

Maakoodi: PT
Aika suhteessa Suomeen: -1 tunti
Puhelimen suuntanumero: +351
Rahayksikkö: euro (EUR)

Tulliliittymät

Euroopan unioni (EU) Suomen kanssa kauppaa käytäessä tavaraliikenne on vapaassa liikkeessä ilman tullimaksuja.

Rajoitukset

Yhteisötavarat (EU) voivat liikkua pääsääntöisesti ilman rajoituksia jäsenmaasta toiseen. Jos kyseessä ovat vaaralliset aineet, tulee säännöt ja mahdollisuus kuljettaa tarkistaa etukäteen.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.