Kuljetukset Ranska-Suomi-Ranska

Suomalaista palvelua Ranskan kuljeuksissa

Pyydä tarjous!

Rahtipalvelut Ranskasta

Varovalta saatte täyden palvelun yrityksenne kuljetustarpeisiin Ranskan ja Suomen välillä. Kuljetamme lavat, osakuormat ja täydet kuormat. Palvelumme on räätälöity suomalaisten maahantuojien ja vientiyritysten tarpeisiin.

Miten rahti kulkee?

Kuljetuksenne hoituvat ovat ovelta ovelle Ranskan ja Suomen välillä. Lähdöt ovat joka viikko sekä vienti- että tuontikuljetuksille. Kokonaiskuljetusaika on tyypillisesti noin viikko riippuen noutopäivästä ja kohteesta Ranskassa. Suurin osa rahdista kulkee maantiekuljetuksena puoliperävaunuilla, jotka ylittävät Itämeren lauttakuljetuksella.

Viiniä, muotia ja paljon muuta

Varova tarjoaa palveluita maahantuojille suoraan Ranskan kuuluisilta viinialueilta. Hallitsemme myös vaatteiden ja asusteiden kuljetukset Pariisin muotikeskuksista. Ranskan rahtiliikenteessä kulkee myös paljon eri teollisuusalojen tuotteita, koneita ja laitteita.

Terminaalit Ranskan teollisuuden solmukohdissa

Varova voi järjestää rahtikuljetukset koko Ranskan alueella. Edustajamme Heppnerilla on yli 70 terminaalia ympäri Ranskaa.  Noudot ja toimitukset sujuvat nopeasti kaikista kaupungeista ja teollisuuslaitoksista. Suomen liikenteen tärkeimmät terminaalit ovat Pariisi, Strasbourg, Lyon, Bordeaux ja Le Mans.

Maatiedot

Maakoodi: FR

Aika suhteessa Suomeen: -1 tunti

Puhelimen suuntanumero: +33

Rahayksikkö: euro (EUR)

Tulliliittymät

Euroopan unioni (EU) Suomen kanssa kauppaa käytäessä tavaraliikenne on vapaassa liikkeessä ilman tullimaksuja.

Rajoitukset

Yhteisötavarat (EU) voivat liikkua pääsääntöisesti ilman rajoituksia jäsenmaasta toiseen. Jos kyseessä ovat vaaralliset aineet, tulee säännöt ja mahdollisuus kuljettaa tarkistaa etukäteen.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.