Saksan rahdit

Kun yrityksenne tarvitsee hyvin toimivat rahtipalvelut Saksan ja Suomen välillä, ota yhetyttä Varovaan!

 

Tarjouspyyntö

Kuljetukset Saksa-Suomi-Saksa

Tarojamme säännölliset ja luottettavat rahtikuljetukset Saksan ja Suomen välisessä maantieliikenteessä. Kuljetus- ja terminaaliverkostomme kautta rahdit onnistuvat kaikilta postinumeroalueilta sekä tuonnissa että viennissä.

Rahdit koko Saksan alueella

Käytössänne on kattava reittiverkosto kaikilta Saksan paikkakunnilta Suomeen. Kuljetamme kuormalavat, osakuormat ja täydet kuormat.

Miten rahti kulkee?

Kuljetukset hoituvat ovat ovelta ovelle.  Valtaosa Saksan ja Suomen välisestä rahdista kulkee maanteitse puoliperävaunuilla. Kuljetukseen sisältyy lauttamatka Itämeren yli.  Tyypilliset kuljetusajat vaihtelevat muutamasta päivästä noin viikkoon. Lähdöt ovat joka viikko sekä vienti- että tuontikuljetuksille.

Vahva kuljetusverkosto Saksassa

Toimimme yhteistyössä tunnettujen ja arvostettujen paikallisten logistiikkayritysten kanssa jokaisella Saksan alueella. System Alliance Europe -kuljetusverkoston jäsenenä Varova on sitoutunut yhteisiin palvelu- ja laatuvaatimuksiin, mikä takaa laadukkaan ja luotettavan palvelun toimitusketjunne hallintaan.

Maatiedot

Maakoodi: DE
Aika suhteessa Suomeen: -1 tunti
Puhelimen suuntanumero: +49
Rahayksikkö: euro (EUR)

 

Tulliliittymät

Euroopan unioni (EU)

Suomen kanssa kauppaa käytäessä tavaraliikenne on vapaassa liikkeessä ilman tullimaksuja.

Rajoitukset

Yhteisötavarat (EU) voivat liikkua pääsääntöisesti ilman rajoituksia jäsenmaasta toiseen. Jos kyseessä ovat vaaralliset aineet, tulee säännöt ja mahdollisuus kuljettaa tarkistaa etukäteen.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.