Turkin rahdit

Tarjouspyyntö

Kuljetukset Turkki-Suomi-Turkki

Tarojamme säännölliset ja luottettavat rahtikuljetukset Turkin ja Suomen välisessä maantieliikenteessä. Tarjoamme myös merikuljetuksia täysille konteille. Kuljetus- ja terminaaliverkostomme kautta rahdit onnistuvat koko Turkin alueella sekä tuonnissa että viennissä.

Kattavat rahtipalvelut Turkin liikenteessä

Varova tarjoaa viikoittaiset suorat kappaletavarakuljetukset Turkista Suomeen useilla viikkolähdöillä sekä vientikuljetukset Suomesta Turkkiin myös kappaletavaralähetyksille. Tyypilliset kuljetusajat Istanbulin ja Helsingin välillä ovat noin kymmenen vuorokautta maantierahtina, ja 3-4 viikkoa merirahtina.

Pikakuljetukset pakettiautoilla

Kiireellisille kuljetuksille voimme järjestää minivan-kuljetuksia pakettiautoilla. Nämä kulkevat tavallista rekkarahtia nopeammin, ja ovat usein lentorahtia edullisempi vaihtoehto. Myyntiosastomme kertoo saatavissa olevat vaihtoehdot.

NGL – luotettava yhteistyökumppani Turkissa

Varovan Turkin liikenteen edustajamme on NGL, Norther Global Logistics Ltd Sti, joka on tunnettu ja arvostettu keskisuuri logistiikka-alan perheyritys. NGL on erikoistunut Skandinavian markkinoihin, ja tuntee hyvin Suomen liikenteen ja suomalaisen asiakkaan tarpeet.

Maatiedot

Maakoodi: TR

Aika suhteessa Suomeen: Sama aika kuin Suomessa

Puhelimen suuntanumero: +90

Rahayksikkö: uusi Turkin liira (TRY)

Tullit

Tuonti Turkista on teollisuustuotteiden osalta pääosin tullitonta, jos on esittää tulliliiton edellyttämä etuuteen oikeuttava A.TR tavaratodistus (Movement Certificate, joka osoittaa, että tavarat viedään vapaasta liikkeestä). Perus maataloustuotteiden, sekä hiili- ja terästuotteiden osalta etuuden saa esittämällä EUR.1 tavaratodistuksen tai kauppalaskuilmoituksen, tämän etuuden perusteena on vapaakauppasopimus

Tavaratodistukset

Turkki on ilmoittanut, että maasta tulee käytää jatkossa nimeä Türkie. Jo nyt voi tuonnissa käyttää A.TR tavaratodistuksessa uutta nimeä, vientiä koskee vielä toistaiseksi nykyiset tulliliittosopimus määräykset.

A:TR tavaratodistuksen vahvistaa tulliviranomainen, mikäli viejällä ei ole valtuutetun viejän lupaa itse vahvistamiseksi.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.