Sea-air kuljetukset Kiinasta Suomeen

Kiinan toimitusketjuja hidastavat sekä alueelliset koronaviruksen torjuntatoimet, että Ukrainan sodan aiheuttamat rajoitukset lento- ja junarahtiin. Merirahtilähetyksiä saadaan Kiinan satamista matkaan normaalisti, mutta silloin kun 8-10 viikkoa kestävä kuljetusaika on liian pitkä, kannattaa tutustua Varovan sea-air palveluun.

Milloin sea-air kannattaa?

Sea-air sopii erityisesti aikataulultaan kiireisille, useamman kuutiometrin tai yli parin tuhannen kilon toimituserille. Sea-air lähetyksinä kulkee esimerkiksi muodin ja päivittäiskaupan sesonkituotteita, varaosia, komponentteja ja koneita ja laitteita. Sea-Air ei kuitenkaan sovellu vaarallisille aineille, kuten esimerkiksi akkujen kuljetukseen.

Tarjoamme sea-air palvelua useista Kiinan satamista, kuten Shanghai, Ningbo, Shenzhen ja Hong Kong. Lähetykset kulkevat laivarahtina Dubaihin, joita ne reititetään saapuvaksi Suomeen lentorahtina.

Sea-air on vaihtoehto Kiinan ja Suomen välisille rautatiekuljetuksille. Emme toistaiseksi tarjoa Venäjän kautta kulkevaa junarahtia, mikä estää useimpien vakiintuneiden reititysten käytön. Uutena, kehittyvänä mahdollisuutena on eteläinen, Kaspianmeren kautta kulkeva reititys, jonka toimivuutta seuraamme tarkasti.

Kysy lisää!

Ota yhteyttä Varovan myyntiin – autamme löytämään sopivimman ratkaisun kaikkiin Kiinan kuljetustarpeisiinne:

[email protected]
09 773 96 300