Varova ja MLL golfasivat hyvän asian puolesta

Varovan ja Mannerheimin lastensuojeluliiton yhteinen golfkisa järjestettiin 14.6.2022 Hills by GoGolfin kentällä Vihdissä. Ajatus golfata hyvän asian tiimoilta heräsi vähitellen kumppanuuden vakiintuessa.

”PGA Tourilla on useammassa eri yritysten nimeä kantavassa ammattilaiskilpailussa mukana jokin hyväntekeväisyysaihe, jota tuetaan kilpailun kautta. Vaikka mittakaavamme on pienempi, niin ajattelin, että olisipa hienoa olla toteuttamassa jotain tämänkaltaista myös Varovan toimesta”, kertoo Varovan toimitusjohtaja Mikko Vihanto

Pelien jälkeen varainhankintapäällikkö Tiina Vienanlinna esitteli Mannerheimin lastensuojeluliiton vaihtoehtoja yritysyhteistyöhön, ja kertoi Varovan tuesta lasten ja nuorten puhelimelle ja chatille.

“Lasten ja nuorten puhelimeen ja chatiin tuli viime vuonna 125 000 yhteydenottoa. Näistä vain noin kymmeneen prosenttiin pystyttiin vastaamaan. Viime syksynä kyettiin Varovan ja muiden lahjoittajien tuella laajentamaan chatin aukioloaikoja. Paljon on vielä tehtävää, että saadaan koulutettua uusia vapaaehtoisia ja pystytään vastaamaan yhä useamman lapsen ja nuoren yhteydenottoon. Varovan ja muiden tukijoiden lahjoitukset tulevat tarpeeseen.”

Varova on tukenut MLL:n työtä yrityskumppanina vuodesta 2020. Golfkisan yhteydessä pelatun birdie-kisan 25 onnistumista kasvatti tukipottia ylimääräisellä 1250 eurolla.

Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistujia, ja toivomme näkevämme golfista kiinnostuneet asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukana tulevissa golftapatumissamme. Jos kutsu ei jostain syystä löytänyt perille tänä vuonna, laita meille viestiä tästä

Lue juttu GoGolfin sivuilta:

Varova ja MLL golfasivat apua lapsille ja nuorille