Kuljetukset Belgia-Suomi-Belgia

Tehokas rahtiratkaisu Belgian ja Benelux-maiden rahteihin

Pyydä tarjous!

Belgian kuljetukset suomalaisen kumppanin avulla

Varovalta saatte täyden palvelun yrityksenne kuljetustarpeisiin Belgian ja Suomen välillä. Kuljetamme kuormalavat, osakuormat ja täydet kuormat. Belgian ja Suomen välillä kulkevaan rahtiin tarjoamme säännölliset lähdöt ja suorat reititykset.

Miten rahti kulkee?

Toimitukset hoituvat ovat ovelta ovelle Belgian ja Suomen välillä. Lähdöt ovat joka viikko sekä vienti- että tuontikuljetuksille. Kokonaiskuljetusaika on tyypillisesti noin viikko riippuen noutopäivästä. Suurin osa rahdista kulkee maantiekuljetuksena puoliperävaunuilla, jotka ylittävät Itämeren lauttakuljetuksella Travemündestä Helsinkiin

Varova voi järjestää rahtikuljetukset koko Belgian alueella. Noudot ja toimitukset sujuvat nopeasti kaikista kaupungeista ja teollisuuslaitoksista.

Maatiedot

Maakoodi: BE

Aika suhteessa Suomeen: -1 tunti

Puhelimen suuntanumero: +32

Rahayksikkö: euro (EUR)

Tulliliittymät

Euroopan unioni (EU) Suomen kanssa kauppaa käytäessä tavaraliikenne on vapaassa liikkeessä ilman tullimaksuja.

Rajoitukset

Yhteisötavarat (EU) voivat liikkua pääsääntöisesti ilman rajoituksia jäsenmaasta toiseen. Jos kyseessä ovat vaaralliset aineet, tulee säännöt ja mahdollisuus kuljettaa tarkistaa etukäteen.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.