27.03.2017

Rautatiekuljetukset Kiinasta Suomeen

Silkkitietä Suomeen kolmessa viikossa

Noin 3 viikkoa kestävä rautatiekuljetus on sopiva ratkaisu silloin, kun 6-7 viikon merikuljetus on liian hidas, ja lentorahdin kustannukset nousisivat liian korkeaksi. Rautatiekuljetukset soveltuvat näin ollen hyvin esimerkiksi vähän arvokkaammalle tavaralle, sekä kiireellisille kampanja- ja sesonkilähetyksille.

Rautatiekuljetukset Aasian ja Euroopan välillä houkuttelevat yhä enemmän investointeja ja uusia toimijoita, mikä vaikuttaa aiempaa kilpailukykyisempään rahtihinnoitteluun muihin kuljetusmuotoihin verrattuna. Tullimuodollisuuksiin ja asiakirjoihin on myös tullut helpotuksia, ja matkalla tapahtuva raideleveyden vaihto saadaan hoidettua muutamassa tunnissa, kun aiemmin siihen kului jopa useita päiviä.

Varova tarjoaa nyt säännölliset viikoittaiset yhteydet rautatierahtina Kiinasta Suomeen: Rautatiekuljetukset

Toimitusketju sujuvaksi

Jo siinä vaiheessa, kun maahantuoja Suomessa vasta suunnittelee tavaran tilaamista Kiinasta, Varovan asiantuntijat voivat neuvoa, miten varmistetaan sujuva toimitusketju.

Varovan Kiinan edustaja Ensign Freight voi esimerkiksi hoitaa erilaisia tavarankäsittelyn toimenpiteitä jo lähtöpäässä. Asiakkaan toivomuksesta voidaan esimerkiksi lajitella tuotteita ja kartonkeja valmiiksi myymäläkohtaisesti tai tilauskohtaisesti tai vaikkapa tuotenimikkeittäin. Näin voidaan säästää kokonaiskustannuksissa, minimoida varastoinnin tarvetta ja nopeuttaa lähetysten jakelua Suomessa.

Tilaus- ja toimitusvalvonnan ratkaisuilla voidaan ennakoida, valmistuvatko tuotteet suunnitellun toimitusaikataulun mukaisesti. Kiireellisimmät tuotteet erästä voidaan lähettää lentorahtina ja loppuosa merikuljetuksena tai rautateitse sen mukaan kumpi on ratkaiseva tekijä: kuljetusaika vai kuljetuksen hinta.

Pyydä tarjous!

Lisätietoja antavat rautatiekuljetusten asiantuntijamme Merja-Riitta Klingberg puh. 09-7739 6458 ja Jari Järvelä 09-7739 6385