Varovan 75 -juhlavuosi

Toimitusjohtajan tervehdys

Välittämisen iloa jo vuodesta 1948

Varova täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Yrityksen tarkoitus Välitämme on määritellyt tätä matkaa tavoitteiden, arvojen, kulttuurin ja tekemisen kautta.

Perheyrityksessä yhden perheen ympärille on kasvanut työyhteisö sekä laaja asiakas- ja kumppaniverkosto. Yhdessä tekeminen toteutuu niin työyhteisönä kuin sidosryhmien kanssa.

Varova aloitti taipaleensa sodan jälkeisessä Helsingissä huolintaa, tullauspalveluja ja paikalliskuljetuksia tarjoavana pienyrityksenä. Yrityksen nimi juontaa silloisen Posti- ja lennätinlaitoksen asiakkuuteen, sillä heidän radiotekniikkaansa kuuluneita lasiputkia tuli käsitellä varovasti. Varmasti ja varovasti olemme toimineet sen jälkeenkin, mutta ei kuitenkaan liian varovasti. Investointien ja kasvun kautta Varova on vakiinnuttanut paikkansa huolinta- ja logistiikka-alan kotimaisena toimijana, joka tunnetaan hyvin myös kansainvälisesti. Juuri Suomen kansainvälistymisen kautta Varova jatkoi kasvuaan eri liikennemuotoihin ja kansainväliseen logistiikkaan.

Välitämme on saanut näkyä Varovan toiminnassa myös muuten kuin logistiikkavirtojen kautta. Henkilöstökokemuksen kehittäminen erinomaisen asiakaskokemuksen perustana on ollut arvojen ja liiketoiminnan kannalta merkityksellinen ja palkitseva matka. Meillä on ollut ilo olla vuosikymmenten ja talossa palvelleiden eri sukupolvien aikana tukemassa myös eri tavoin yhteiskunnallisia hankkeita, kuten esimerkiksi NMKY:n työtä tai Mannerheimin Lastensuojeluliittoa yhteisen kumppanuuden kautta.

Ilman asiakkaitamme, henkilöstöämme ja kumppaneitamme emme olisi pystyneet kaikkea tätä toimintaa ylläpitämään, joten lämmin kiitos vuosikymmenten aikana tehdystä yhteistyöstä!

Juhlistamme merkkivuotta eri tavoin. Toivottavasti tapaamme vuoden aikana!

Mikko Vihanto
Toimitusjohtaja, Varova Oy

Lue lisää Varovasta