Kotimaan rahtipalvelu

Osta kotimaan kuljetukset vaivattomasti verkosta! Helppo tilata – ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kotimaan kuljetusten verkkopalvelustamme voi ostaa yhdensuuntaisia kuljetuksia 00-07 -alkuisilta postinumeroalueilta kaikkialle Suomessa ja kaikkialta Suomesta 00-07 -alkuisille postinumeroalueille. Palvelu soveltuu kotimaan kuljetuksille, jotka eivät ole osa kansainvälistä tuonti- tai vientikuljetusta. Varovan logistiikkakeskuksen tai Helsinki-Vantaan lentokentän kautta kulkeville lähetyksille hinnoittelu tapahtuu ulkomaanrahdin yhteydessä – pyydä hinta silloin myynti@varova.fi

Kotimaan rahtipalvelun kautta tilatuissa kuljetuksissa lähetysten noudot ja toimitukset tapahtuvat arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Klo.13.00 mennessä tehdyt kuljetustilaukset noudetaan samana päivänä. Mikäli kuljetustoimeksiannossa ilmenee muutoksia, kysyttävää tai huomautettavaa, olettehan yhteydessä suoraan rahtikirjassa mainitun kuljetusliikkeen asiakaspalveluun. Palvelu soveltuu kolleille, joiden mitat ovat enintään 2,4 x 2,4 x 2,4 m.

Rahtipalvelusta saat:

  •  Nopean ja helpon asioinnin verkossa
  •  Kuljetukset ovelta ovelle
  •  Selkeän kokonaishinnan
  •  Tilausvahvistuksen sähköpostiin, josta linkki lähetysten seurantaan
  •  Kuukausittaisen koontilaskutuksen

Palvelemme vain yritysasiakkaita.

Tilaa tunnukset jo tänään!

Tilaa tunnukset palveluun: login@varova.fi