Sea-Air

Merikuljetuksen ja lentorahdin yhdistelmällä voi säästää aikaa ja kustannuksia

Pyydä tarjous!

Meri-lentokuljetukset Aasiasta Suomeen

Sea-Air -toimitukset ovat nopeampia kuin merikuljetukset, mutta edullisempia kuin lentokuljetukset. Meren ja lennon yhdistelmäkuljetus Kiinasta Suomeen sopii toimituserille noin yhdestä kuutiometristä tai sadasta kilosta alkaen.

Sujuva ja valvottu toimitusketju

Lähdöt ovat Shanghaista, ja noudot onnistuvat kaikkialta Kiinasta. Yhdessä Kiinan edustajamme Ensign Freightin kanssa suunnittelemme reitityksen ja koordinoimme jokaisen vaiheen varmistaaksemme sujuvan ja oikea-aikaisen toimitusketjun. Lähetykset kulkevat alkumatkan laivarahtina, ja jatkavat välisatamasta lentorahtina Suomeen.

Vaihtoehto rautatiekuljetuksille

Emme toistaiseksi tarjoa Venäjän kautta kulkevaa junarahtia, mikä estää useimpien vakiintuneiden rautatiereittien käytön. Sea-Air on vaihtoehto Kiinan ja Suomen välisille rautatiekuljetuksille.

Mitä tuotteita kulkee Sea-Air -toimituksina?

Sea-Air rahtina kulkee esimerkiksi muodin ja päivittäiskaupan sesonkituotteita, varaosia, koneita ja laitteita. Sea-Air ei kuitenkaan sovellu vaarallisten aineiden, kuten akkujen kuljetukseen.

Kuinka voimme auttaa?

Asiantuntijamme neuvovat kansainvälisessä logistiikassa ja suunnittelevat yrityksellenne sopivimmat kuljetus- ja logistiikkaratkaisut.